M. Coaching & Advies
Wat aandacht krijgt groeit!


Welkom

 

Heb je behoefte aan een gesprek, zit je even vast, ondervind je stress, kom je te weinig aan je zelf toe of heb je het gevoel stil te staan en wil je je verder ontwikkelen? Het helpt om eens met een onafhankelijk iemand te praten. Even pas op de plaats, even de tijd en de ruimte nemen voor de vraag waar je mee zit. Aandacht geven aan jezelf. Dit geeft kracht. De kracht om verder te gaan en te groeien.


Op deze website lees je meer over mogelijke coachvragen, de werkwijze, mijn achtergrond en over hoe je contact kan opnemen.




Uitgelicht 

Hoe effectief is coaching eigenlijk en met welke kwesties stappen Nederlanders naar een coach?

Psychologie Magazine deed onderzoek hiernaar in Nederland. Hieruit blijkt dat bij één op de vijf Nederlanders een vraag speelt waar ze hulp bij zouden willen krijgen. Coaching biedt een mogelijke oplossing. Zie hier de onderzoeksresultaten. 

 

Hoe staat het met jouw energiebalans, tevredenheid over en motivatie voor je werk? Hoe staat het met de uitdaging in je werk? Hoe neem jij de regie over je eigen werk, je eigen ontwikkeling en je opleidingsbehoefte? Wens je overzicht, inzicht en uitzicht hierover of over één van deze thema's? Overweeg dan de Werkenergieanalyse, die brengt je dat. 

Bekijk de brochure Werkenergieanalyse
Bekijk de demonstratietool Werkenergieanalyse.


Hoe vitaal ben jij? Als je een druk leven hebt en te weinig tijd voor jezelf neemt, loop je jezelf voorbij. Opeens merk je dat het moeite gaat kosten om al die ballen in de lucht te houden. Je komt te weinig aan jezelf toe. Werken aan je vitaliteit is zorgen voor jezelf. Aandacht aan jezelf besteden op sociaal, fysiek, mentaal, emotioneel, praktisch en zingevend gebied in voor- en tegenspoed.  Aan je vitaliteit kun je zelf werken. Neem de regie hierover! Overweeg het Zelfzorgprogramma.

Bekijk de brochure Zelfzorgprogramma.